Електрически градски автомобил Citroen Ami Cargo

Електрически автомобили

Citroen Ami Cargo е електрическо градско превозно средство с товарен капацитет, което е идеално за малки предприятия и доставчици на услуги. То е компактно и маневрено, което го прави лесно за шофиране и паркиране в градски условия.

Ami Cargo има товарен капацитет от 400 литра и може да превозва до 140 кг товар. Товарният отсек е разположен в задната част на автомобила и е разделен от зоната за водача с твърда преграда. Товарният отсек е достъпен чрез двукрила врата.

Ami Cargo се задвижва от електрически двигател с мощност 6 кВт, който осигурява пробег от до 75 километра. Зареждането на батерията отнема около три часа от стандартен домашен контакт.

Ami Cargo се предлага на цена от 19 990 лева. Предлага се с редица опции, включително климатик, аудио система и стъклен покрив.

Ето някои от предимствата на Citroen Ami Cargo:

Компактни размери и маневреност
Електрически двигател с ниски експлоатационни разходи
Товарен капацитет от 400 литра
Пробег от до 75 километра

Ето някои от недостатъците на Citroen Ami Cargo:

Само за двама души
Бавен завой
Ниска максимална скорост

Кой би трябвало да купи Citroen Ami Cargo?

Citroen Ami Cargo е идеален за малки предприятия и доставчици на услуги, които се нуждаят от компактно и маневрено превозно средство с товарен капацитет. То също така е добър избор за хора, които търсят електрическо превозно средство с ниски експлоатационни разходи.

Ami Cargo обаче не е подходящ за семейства или хора, които се нуждаят от превозно средство за дълги пътувания.

Citroën - фен сайт
Add a comment