CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC​ – електрически MPV с много място и комфорт

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC Електрически автомобили

CITROËN ë-SpaceTourer Electric – електрически MPV с много място и комфорт

CITROËN ë-SpaceTourer Electric е електрически MPV, който предлага много място и комфорт за до 9 пътника. Той е идеален за семейства, бизнес клиенти и всеки, който се нуждае от просторен и удобен автомобил.

Дизайн

ë-SpaceTourer Electric има характерния дизайн на Citroën, с изчистени линии и плавни форми. Той е наличен в 5 различни цвята, включително бял, черен, сив, син и червен.

Интериор

Интериорът на ë-SpaceTourer Electric е просторен и удобен. Предните седалки са ергономично проектирани и предлагат добра опора. Задните седалки могат да бъдат сгънати или премахнати, за да се увеличи пространството за багаж.

Технически характеристики

ë-SpaceTourer Electric се задвижва от електромотор с мощност 136 к.с. и 260 Нм въртящ момент. Той ускорява от 0 до 100 км/ч за 13,1 секунди и достига максимална скорост от 130 км/ч.

Електромоторът е захранван от 50 кВтч батерия, която осигурява пробег от до 330 км според WLTP цикъла. Батерията може да се зарежда до 100% за 30 минути на бързо зарядно устройство.

Безопасност

ë-SpaceTourer Electric е оборудван с редица системи за безопасност, включително:

  • Асистент за поддържане на лентата
  • Асистент за предупреждение при сблъсък
  • Асистент за аварийно спиране
  • Асистент за разпознаване на пешеходци
  • Асистент за автоматично включване на дългите светлини

Цени

Цените на CITROËN ë-SpaceTourer Electric започват от 46 990 лева.

Заключение

CITROËN ë-SpaceTourer Electric е чудесен избор за всеки, който търси електрически MPV с много място и комфорт. Той предлага стилен дизайн, просторен интериор и мощна електроцентрала.

Citroën - фен сайт
Add a comment